DUO CACIB Wels, Rakousko

06.12.2011 11:16

Nechali jsme se zlákat na výstavu do Rakouska, a tak v pátek 2.12. jsme vyrazili směr Wels v autě s Aničkou a Davidem a v kufru Ashkii s Ellie. Byli jsme ubytovaní v městečku Gmunden asi 30km od Welsu, prý u krásného jezera, to jsme bohužel kvůli počasí neviděli :-( 

V sobotu ráno jsme vyzvedli Táňu s Honzou a MOK Bernym a Ellieho ženicha Móciho a vyrazili dosáhnout úspěchů. V sobotu bylo celkem 9 MOK z toho 4 psi v třídě pracovní Mohosköi Móci (V1, CACA, CACIB) Ashkii (V2,Res.CACA), Aladar Danitty (V4), čtvrtého nevím (V3). Anička s Ellie získali CACA, CACIB, BOB a Táňa s Bernym CACA, Res.CACIB.

V neděli bylo přihlášeno o 2 psi méně, ale v třídě pracovní jsme chytli opět fešáka Móciho a bylo. Rozhodčí k nám přišla s tím, že je Ashkii na svůj věk poněkud hubený, a tak jsem si myslela, že druhý bude Aladar. Dopadlo to, ale tak, že Móci byl první, Ashkii druhý a Aladar třetí. Nutno podotknout, že Táňa s Bernym zaperlili a stali se vítězem naší českomaďarské MOK výpravy. V závěrečných soutežích si vyběhali BIG 3!

Kecala bych, kdybych říkala, že mě to trochu nemrzelo, že nevyšel CACA, ale tak snad někdy příště.

 

Zpět